Доставка останньої милі

Мультимодальність | Сталість | Близькість

Наші логістичні рішення для Доставки останньої милі

Логістика останньої милі є ключовою перевагою для компаній у всьому світі. Незалежно від того, чи шукають вони більш ефективні послуги доставки, чи хочуть запропонувати своїм кінцевим споживачам альтернативи, такі як програмне забезпечення для доставки останньої милі. Це також важливо для лояльності до бренду. FM Logistic пропонує рішення доставки останньої милі, які дозволяють брендам збільшити свою частку на ринку.

Підприємство доставки “останньої милі” швидко зростає через збільшення обсягів поставок між бізнесом і споживачем (b2c), особливо в електронній комерції. Це створює проблеми з навколишнім середовищем і вплив заторів на транспорті від доставки посилок, експрес-доставки до кінцевих користувачів. FM Logistic створює безпосередні центри для кількох клієнтів і мікрологістики і віддає перевагу м’яким смугам і зеленим/м’яким транспортним засобам для останнього зеленого. Ці інноваційні методи дозволяють розмістити менші складські майданчики в центрах міст або поблизу них, зменшити кількість поїздок на автомобілі, скористатися перевагами багатьох клієнтів і доставити товари більш екологічно чистим способом. Завдяки рішенням доставки останньої милі FM Logistic має доступ до всіх історичних і перевантажених центрів міста.

Давайте поведемо зміни до сталого ланцюга поставок, покладаючись на відповідальні альтернативи для логістики останньої милі.

Наші рішення для вашої підтримки

  • Зменшіть свій вуглецевий слід завдяки нашим екологічним рішенням останньої милі

    Як постачальник логістичних та вантажних послуг, наша місія полягає в тому, щоб зменшити вплив нашої діяльності на навколишнє середовище. Для досягнення цієї мети ми пропонуємо послуги доставки «останньої милі» та зосереджуємось на мультимодальних перевезеннях, щоб максимально зменшити викиди CO2.

    Ми надаємо послуги з розподілу збірних вантажів на останній милі з міських вузлів, використовуючи наш екологічно чистий і мультимодальний флот. Ми покладаємося на найновішу хмарну TMS для об’єднання та скорочення транспортних маршрутів, надаючи клієнтам постійний доступ для відстеження та відстеження.

    Більшість наших автопарків або наших субпідрядників зараз використовують екологічно чисту енергію, таку як водень або електроенергію. Ми допомагаємо нашим клієнтам вибрати оптимальний тип енергії для своїх перевезень, щоб зменшити вуглецевий слід. Для цього ми пропонуємо різні типи транспортних засобів:

    •  Делікатні способи доставки – вантажний велосипед, пішки,
    • Тип транспортного засобу – електричний, H2, біопаливний, мультимодальний – залежно від маршруту.
    Наші контакти
  • Збільшуємо рівень успішності ваших поставок

    Як провідний експерт з логістики, ми пропонуємо вам спеціальні рішення для вашого бізнесу електронної комерції для безперебійного багатоканального ланцюга поставок. Ми допомагаємо вашій компанії стати більш конкурентоспроможною та ефективною.

    Ви можете розширити свою пропозицію доставки посилок на більш широку пропозицію обслуговування споживачів і покращити багатоканальний досвід своїх клієнтів. Наша логістика виділить вас серед конкурентів. У будь-який час ви можете відстежити позицію вашого товару в ланцюжку поставок, статус відправлення та знайти підтвердження доставки (POD). Ми забезпечуємо відмінну доставку споживачеві та забезпечуємо кілька пунктів видачі. Ми доставляємо та повертаємо в одному циклі, щоб скоротити час повернення. Там, де це можливо, наші водії доставки доставлять вашу продукцію пішки додому або в магазин. Рішення доставки останньої милі зробили це легко.

    Наші контакти
  • Єдине вікно для рішення останньої милі, усіх напрямків, усіх форматів

    Брокерська служба «останньої милі» — це єдиний пункт для всіх ваших внутрішніх та міжнародних посилок. Незалежно від того, чи це сухі фургони, рефрижераторне обладнання, лотки чи великогабаритні вантажівки, у нас є правильний варіант транспортування серед наших партнерів. Наші спеціалісти з логістики відстежують кон’юнктуру ринку та вантажопідйомність вантажівок, щоб підібрати необхідне обладнання для ваших транспортних потреб. Незалежно від того, чи це перевезення між країнами, жодна робота не є занадто маленькою чи надто великою для наших служб доставки останньої милі.

    Наші контакти

Зацікавлені в наших рішеннях щодо доставки останньої милі?

Наші логістичні рішення останньої милі дають вашому бізнесу конкурентну перевагу. Зв’яжіться з нами, і ми знайдемо правильні рішення щоб задовільнити ваші потреби!

Рішення ланцюга поставок

Як ми можемо Вам допомогти?

Що Ви шукаєте?