Повітряний та морський транспорт

Глобально | Ефективно | Безперервно

Наші рішення для повітряного та морського транспорту

Незалежно від ваших потреб, від найпростіших до найскладніших і складних вимог до повітряних та/або морських вантажних перевезень, FM Logistic пропонує широкий спектр рішень для повітряного та морського транспорту. Для всіх видів внутрішніх та міжнародних вантажних перевезень ми вислухаємо вас і знайдемо логістичні рішення, які найкраще підходять для вас. Наші послуги з доданою вартістю адаптуються до того, де й коли вони вам потрібні, щоб оптимізувати терміни, складність і, звичайно, вартість.

Експедиція – це не лише доставка вантажу з точки А в пункт Б. У FM Logistic це також означає робити все можливе, щоб наші клієнти щоразу безперешкодно отримували поставки. Ми підтримуємо нашу транспортну діяльність за допомогою послуг із доданою вартістю, таких як управління постачальниками, звітність про викиди та митне оформлення.

Наші рішення для вашої підтримки

  • Підвищення ефективності завдяки нашим глобальним покриттям

    Як провідний експерт з логістики, наші команди розуміють ваші потреби та запропонують вам правильні рішення для повітряного та морського транспорту.

    Завдяки нашій глобальній мережі та тісним відносинам з провідними перевізниками, а також спеціалістами з логістики в ключових галузях, ми допомагаємо вам підвищити продуктивність і зменшити витрати.

    Наші контакти
  • Експертиза з митного оформлення для стимулювання зростання

    Зростання глобалізації означає також збільшення міжнародного обміну товарами. Митні брокерські послуги FM Logistic підтримують глобальне зростання вашої компанії. Наші митні експерти, розташовані по всьому світу, керують вашими митними потребами, зменшуючи ризики та витрати. Ми є вашим надійним постачальником, який використовує широкий спектр відповідних, високоякісних рішень для повітряного та морського транспорту та митних послуг, щоб керувати всіма митними вимогами вашого міжнародного ланцюга поставок.

    Наші фахівці здійснюють різні митні процедури для всіх видів операцій митного складу:

    • Огляд, вимірювання, зважування, сортування, пакування, перепакування, зберігання, безпека.
    • Відбір зразків товарів, у тому числі з метою сертифікації.
    • Маркування відповідно до вимог ЄАЕС, включаючи EAC та Data Matrix, за допомогою власних ІТ-рішень.

    І вони допомагають вам отримати:

    • Сертифікати відповідності, декларації про відповідність технічним регламентам Митного союзу
    • Фітосанітарні та ветеринарні сертифікати
    • Служба нагляду за захистом прав споживачів та добробуту людей
    • Рішення митної служби щодо класифікації
    Наші контакти

Зацікавлені в наших рішеннях щодо повітряних та морських перевезень?

Бажаєте покращити роботу повітряного та морського транспорту, щоб зробити свій бізнес більш ефективним та конкурентоспроможним? Зв’яжіться з нами, щоб дізнатися, як ми можемо допомогти вам знайти правильне рішення цих проблем!

Рішення ланцюга поставок

Як ми можемо Вам допомогти?

Що Ви шукаєте?